Data publicării: 25.07.2017     

 Comunicat de presă

 

Astăzi, 25.07.2017, pe portalul titularizare.edu.ro, la centrul de concurs Colegiul Național ”Traian” și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți s-au afișat rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar.

În urma soluționării celor 73 de contestații depuse, rata notelor peste 7 sau egale cu 7 obținute de candidații din județul Mehedinți, care au susținut proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar este de 30,18 %. Procentul notelor între 5,00 și 6,99 a fost de  de 30,55 %  iar a celor mai mici de 5 a fost de 39,27 %. Totodată, s-a înregistrat și o notă de 10.

Reamintim că la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar s-au prezentat 362 de candidați. 84 de candidați s-au retras din concurs din motive personale, în conformitate cu prevederile metodologiei, un număr de 2 candidați au fost eliminați pentru fraudă, iar o lucrare a fost anulată la Centrele de Evaluare.

Repartizarea pe posturi titularizabile (angajare pe perioadă nedeterminată) a candidaților care au obținut note peste 7 sau egale cu 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului va avea loc miercuri, 26 iulie 2017, în ședință de repartizare organizată de inspectoratul școlar.

La nivelul județului Mehedinți, pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 7 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nederminată, respectiv 436 pentru angajare pe perioadă determinată (136 în mediul urban și 300 în mediul rural).

BIROUL DE COMUNICARE