COMUNICAT DE PRESĂ

 Demarată în data de 8 mai 2018 la nivel national, Campania Națională ”Informare acasă ! Siguranță în lume !” a fost lansată și la Drobeta Turnu-Severin, joi, 7 iunie 2018, în prezența secretarului de stat Lilla Debelka din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

La evenimentul care a avut loc în sala ”Grigore Cerchez” a Palatului Culturii ”Th. Costescu” din Dr. Tr. Severin, începând cu ora 13:00, alături de secretarul de stat Lilla Debelka au fost prezenți reprezentanți ai instituțiilor locale și județene partenere: prefectul județului Mehedinți, domnul Nicolae Drăghiea, doamna deputat Alina Teis, Inspector Școlar General delegat Marian-Ionel Butușină, directorul executiv al A.J.O.F.M.  Mehedinți, domnul Ioan Suru, inspector șef al I.P.J. Mehedinți, domnul Lucian Remus Luca, din partea Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, doamna Comisar de poliție Daniela Ivănuș, din partea I.T.M. Mehedinți, domnul Octavian Mărțuică, din partea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, doamna Corina Moraru.

Campania la care au participat elevi de clasa a XI-a, cadre didactice și directori de unități de învățământ liceal își propune să asigure informarea profesională și autorizată în prevenirea și combaterea factorilor de risc la care se pot expune cetățenii români odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara granițelor țării.

BIROUL DE COMUNICARE

20180607 13152520180607 13133020180607 141838