×

Observație

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: fisiere/images/festivitate2016

Data publicării: 22.12.2016     

Comunicat de presă

Miercuri, 21 decembrie 2016, în sala de ședințe a Colegiului Tehnic ”Decebal” a avut loc festivitatea de premiere a elevilor olimpici din județul Mehedinți, fiind acordate diplome de merit – pentru  cei 66 elevi distinși la olimpiadele și concursurile școlare internaționale și naționale în anul școlar 2015-2016 și diplome de excelență – pentru cele 47 cadre didactice care au pregătit elevii premianți.

Festivitatea  a fost deschisă de Corul Kinonia, al Episcopiei Severinului și Strehaiei, sub îndrumarea dirijorală a părintelui Arhidiacon Iulian Pruiu, care a susținut un concert de colinde și a fost urmat de corul ”Vox Dunaris” din cadrul Liceului de Arte ”I. Șt. Paulian” condus de domnul dirijor profesor Gheorghe Cioară, corul Școlii Gimnaziale ”Alice Voinescu”, aflat sub îndrumarea profesorului Sergiu Partenie și grupul vocal ”Oltenași cu oltencuțe” al Palatului Copiilor  Dr. Tr. Severin, sub îndrumarea doamnei profesor Sița Pescaru Novac.

Evenimentul a fost onorat de prezența domnului Prof. Univ. Dr. Ing. Ion Păunescu care a acordat o diplomă și un premiu special în cadrul Concursului rezolvitorilor de la Gazeta Matematică, seria B.

            Astfel, Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți își propune să încurajeze performanțele școlare ale elevilor, susține creșterea calității actului educațional prin dezvoltarea în rândul elevilor a valorilor societății europene și transmite felicitări tuturor elevilor participanți la olimpiadele și concursurile școlare și mulțumiri cadrelor didactice îndrumătoare.

            Succes !          

BIROUL DE COMUNICARE

 {gallery}images/festivitate2016{/gallery}