Cerul și văzduhul valori autentice pentru părinți și copii.
Spectacol de Planetariu Mobil organizat la Muzeul Regiunii Portilor de Fier.
Ce făceau seara străbunii noÈ™tri ? Este întrebarea la care-È™i propune să răspundă spectacolul de Planetariu Mobil organizat în săptămâna 14-19 noiembrie 2016 în incinta Muzeul Regiunii Portilor de Fier. Toate proiecÈ›iile sunt interactive È™i adaptate pentru toate vârstele astfel È™i cei mici dar È™i cei mari vor atinge stele È™i planetele.
Practic pentru prima oara în istoria oraÈ™ului Drobeta Turnu Severin se organizează un spectacol de Planetariu Mobil pentru publicul larg. Astronomia, cea mai veche È™tiință va fi timp de o saptamana alturi de parinÈ›ii si copiii dornici sa treaca pragul de pe Pamânt spre Univers.
Planetariul Mobil care urmeaza sa fie instalat are o cupola de 8m diametru cu o capacitate de 70 persoane/spectacol si beneficiaza de un sistem de proiectie Full HD.
ConÈ›inutul prezentat este integral interactiv È™i adaptat pentru toate vârstele.
Durata unui spectacol este de 50 min. , costul biletului de intrare este 10 lei ,cu incepere de la ora 9 pana la ora 18 iar intrarea se face doar pe baza de programare telefonica la numarul 0752-690245 sau email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activaÈ›i JavaScript pentru a o vedea. organizatori AsociaÈ›ia Astronomică Pluto in parteneriat cu Muzeul Regiunii Portilor de Fier.
Planetariu mobil