Comunicat de presă

 

În data de 20.12.2018, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Colegiului Tehnic "Decebal" din Drobeta Turnu Severin, a avut loc şedinţa cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Mehedinţi, prilejuită de încheierea cursurilor odată cu vacanţa de iarnă a anului şcolar 2018-2019.

În debutul şedinţei, dat fiind apropierea sărbătorilor de iarnă, Corul Episcopiei Severinului si Strehaiei au desfăşurat un program de colinde tradiţionale. În continuare, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi au fost transmise către cadrele didactice din învăţământul preuniversitar mehedinţean sincere felicitări pentru activitatea depusă la catedră.

De asemenea, doamna inspector şcolar general, prof. dr. Mirela Pintea Enea a punctat toate aspectele necesare pentru finalizarea în bune condiţii a cursurilor şi asigurarea continuităţii în unităţile de învăţământ pe perioada vacanţei şcolare, transmițând unităților școlare nevoia de o atentă aplecare a cadrelor didactice din școli pentru creșterea performanței și a rezultatelor la învățământ, dat fiind obiectivul asumat al Inspectoratului Județean Mehedinți de a realiza o creștere constantă a notelor obținute la examenele naționale.

În încheiere, doamna inspector şcolar general a felicitat unitățile școlare cu performanțe deosebite la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare și a înmânat diplome de excelență conducătorilor unităților care au contribuit la creșterea prestigiului învățământului mehedințean și tot prin reprezentanții unităților școlare a transmis diplome de merit elevilor care au obținut premii la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare în anul 2017-2018 și diplome de excelență cadrelor didactice coordonatoare.

 La Multi Ani!

BIROUL DE PRESĂ ISJ MEHEDINTI

 

IMG 20181220 WA0015

IMG 20181220 154246

IMG 20181220 154101