Fundația WorldSkills România derulează proiectul Erasmus Plus KA202 ”Exchange of Good Practices in the Implementation of VET competitions”, acesta reprezentând o oportunitate de formare profesională pentru directorii și profesorii de specialitate ai liceelor din IPT

Proiectul este adresat unităților școlare VET care au cel puțin una dintre următoarele 4 calificări în oferta educațională: mecanic auto, croitor, coafor, cosmetică și înfrumusețare (și echivalente/asimilate acestora)și care își doresc să participe la activitățile de shadowing și training din BELGIA. La activități pot participa profesori de specialitate, tutori de practică, directorul, directorul adjunct sau coordonatorul de proiecte (a se vedea structura echipei de proiect a școlii prevazută în apelul de selecție).

Înscrierea în proiect se face la nivel de unitate școlară, nu individual.

Apelul de selecție integral este disponibil la adresa www.shorturl.at/jxyD1

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular de înscriere online disponibil la www.shorturl.at/lqwyX

Termenul de înscriere este 20 ianuarie 2021, ora 23:59.

Mai multe informații aici.

IMPORTANT!!! Având în vedere contextul pandemiei, activitățile de shadowing sunt în curs de reprogramare.

Ulterior repregramării, perioadele de desfășurare a mobilităților se vor putea schimba doar dacă:

- Organizatorii Finalei Naționale a Competiției de Profesii WorldSkills Belgia 2021 decid reprogramarea competiției SAU

- Se interzice intrarea cetățenilor români pe teritoriul Belgiei Altfel, selecția școlilor partenere și pregătirea participanților pentru mobilități continuă conform calendarului, sub rezerva (re)reprogramării mobilităților doar în condițiile mai sus menționate.

Contact: Telefon: +40 763 630 341 Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.