Data publicării: 28.02.2018    

 Comunicat de presă

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, a stratului consistent de zăpadă existent pe carosabil și în urma consultărilor cu reprezentanții autorităților publice locale, mâine, 1 martie 2018, un număr de 5 unități de învățământ (Școala Gimnazială Greci, Școala Gimnazială Breznița Motru, Școala Gimnazială Butoiești, Școala Gimnazială Cireșu și Liceul Teoretic ”Gh. Ionescu Șișești” Șișești) vor avea cursurile suspendate.

Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți va monitoriza, în continuare, cu atenție, situația unităților de învățământ din județ  pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra eventualelor măsuri de ce impun.

            În conformitate cu art. 9, alin. (5) din Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin OMENCȘ nr. 5079/2016 și modificat prin OMEN nr. 3027/2018, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, stabilite de C.A. al unităților de învățământ și comunicate instituției care a aprobat suspendarea cursurilor.

BIROUL DE COMUNICARE